Onze locatie


Tandartspraktijk Horizon is gevestigd aan de Salamanderveen 343, 3205TC Spijkenisse

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag Spoedgevallen
Zondag Spoedgevallen

Afspraak maken


Voor het maken van een afspraak bij onze Tandartspraktijk Horizon kunt u bellen naar: 0181 – 634393.

Spoedgevallen

0181 – 634 393

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens en buiten openingstijden

Huisregels

Huisregels

Aanmeldingsprocedure
U kunt zich aanmelden via deze site, via de email, telefonisch of langskomen. Wanneer u zich digitaal inschrijft, wordt u zo snel mogelijk door onze balie medewerkers terug gebeld voor het voltooien van de inschrijving en het maken van een intake afspraak bij de tandarts.

Bij uw eerste bezoek aan de praktijk meldt u zich bij de receptioniste. Zij zal u om de volgende gegevens vragen:

  • Inzage van geldig legitimatiebewijs ( Identiteitskaart, paspoort of rijbewijs )
  • Uw verzekeringspas

Afspraak
Afspraken dienen op tijd (uiterlijk 24 uur van tevoren) afgezegd te worden. Doet u dat niet dan worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht!

U ontvangt van ons, ter herinnering, een SMS of e-mail bericht wanneer u een afspraak heeft. Daarom dient u te controleren of uw mobiele telefoonnummer en uw e-mailadres bij ons correct is ingevoerd. Let wel: dit is een extra service. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Als u geen SMS en of e-mail bericht heeft ontvangen, betekent het niet dat uw afspraak niet door zal gaan!

Wijzigingen
Wanneer er veranderingen in uw persoonlijke situatie optreden zoals verhuizing, gewijzigde gezinssituatie, ziekte (al dan niet in combinatie met medicatie) en andere belangrijke informatie dient u deze aan ons door te geven.

Het is verboden te roken in de gehele praktijk. Ook zouden wij het op prijs stellen als u de wachtkamer achterlaat zoals u die aangetroffen heeft. Huisdieren zijn in de gehele praktijk niet toegestaan.

tandartspraktijk